Skip Navigation Links

Civelek, Dolmuşcularla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Fatih Sultan Mahallesi'nde Dolmuş Ve Özel Halk Otobüs Şoförleriyle Buluştu

Gündem   A+a-

 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Fatih Sultan Mahallesi’nde Dolmuş Ve Özel Halk Otobüs Şoförleriyle Buluştu
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Fatih Sultan mahallesi’nde dolmuş ve özel halk otobüsü şoförleriyle bir araya geldi.
Belediye bazı idare müdürleri ile, Fatih Sultan mahallesi muhtarı Mehmet Zabun, Güzelçay muhtarı Davut Zabun, S.S.68 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Bolat, özel halk otobüsü ve dolmuş şoförleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, üç yılda pek çok hizmetin yapıldığını söyledi.
Göreve gelir gelmez, İskenderun’un en acil sorunlarından içmesuyu ile ilgili çalışmalara başlandığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, içmesuyu şebeke borularının kentimize gelerek, döşeme çalışmalarının başlayacağını söyledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halkımız musluktan içilebilir ve sürekli akan suya kavuşacak” dedi.
İskenderun’un kentiçi trafik planının hazırlandığını, araçların sayıldığını, durak ve hatların, bu plana göre bilimsel yapılacağını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bizden sonra gelenler de bu planla devam edecek. Yeni imar planı da yapıyoruz.” diye konuştu.
Yeni İtfaiye Müdürlüğü hizmet binası yapıldığını, yakında hizmete açılacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Toptan Sebze ve Meyve Hali yapıldığını, Taziye evleri de yapılacağını söyledi.
Kadınlara pozitif ayrımcılık yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri’nin üçüncüsünün açıldığını ve sayının arttırılacağını kaydetti.
İskenderun limanının önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun büyüyor. Türkiye’nin en büyük limanlarından biri olma yolunda. Mayıs’ta konteynere başlıyor” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, şehir içinde toplu taşıma yapan dolmuş ve özel halk otobüslerinin esnafı ve vatandaşı rahatsız etmeyecek şekilde davranışına özen göstermesini istedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet