Skip Navigation Links

Temel Atma Ve Açılış Töreni Yapmam

Kaymakam Cemil Aksak, 'Bana kalsa devletin yaptığı binanın ne temelin atarım, ne de açılışını yaparım.

Gündem   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Kurulu ile basın mensupları Erdek’ten atanan Kaymakamı Cemil Aksak’a “Hayırlı Olsun” ziyareti gerçekleştirdi.
İGC Başkanı Şehmuz Aslan, Yönetim Kurulu üyeleri ve basın mensuplarını brifing salonunda ağırlayan yeni Kaymakam Cemil Aksak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İGC başkanı Şehmuz Aslan kentte, 9 günlük, 15 Haftalık gazete, iki televizyon, bir haber portalı, yaygın basının temsilcileriyle çok dinamik bir basın ordusuyla halkın haber alma özgürlüğüne katkı sağladıklarını söyledi.
İGC Başkanı Şehmus Aslan, Kaymakam Cemil Aksak’a çok hareketli bir yere geldiğini hatırlatarak “Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.
Haber değeri ve niteliği olan her konuda yardımlaşabileceklerini vurgulayan Kaymakam Cemil Aksak ise basına çıkma gibi bir tabiatının olmadığını, tribüne oynamaktan hiç haz etmediğini, bir işi tamamlamadan açıklama yapmayı doğru bulmadığını ifade etti.
TEMEL ATMA VE AÇILIŞ TÖRENİ YAPMAM
Alışkanlıklar, geleneklerin olduğunu, her şeyin kendi kontrolünüz dışında geliştiğine de işaret eden Kaymakam Cemil Aksak, “Bana kalsa devletin yaptığı binanın ne temelin atarım, ne de açılışını yaparım. Çünkü o devletin işi, görevi onu yaptırmak. Ayrıca şaşalı törene gerek yok. Vatandaş bir şey yaptırdıysa, övülmesi gereken, açılması gereken, temel atılması gereken, takdir edilmesi gereken iş odur. O her türlü takdire şayandır. Milletin parasıyla bir şey yapıp ondan sonra tantanayla, bir sürü masrafla temel atma, açılış yapmak çok bana makul gelmiyor” dedi.
Edremit ile İskenderun arasında bir benzerlik olmadığını, oranın turizm ağırlıklı, İskenderun’un ise sanayi ve liman kenti olduğuna dikkat çekerek “İskenderun’da turizm öncelikli bir konu olamaz. Liman ve sanayiye baktığımızda bu gözüküyor zaten burada turizme yatırım yok. Turizme yatırım gelinceye kadar zaten sanayi nerelere gider. Adana, Gaziantep, sanayinin yanı sıra İskenderun’un limanı var. Liman olmazsa sanayi bu kadar gelişmezdi. Turizmde geliştirilmeli ancak burada Turizm sanayi ve limanın önüne geçemez” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet