Skip Navigation Links

Balcalı Hastanesi'nde Bayramlaşma

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi akademik ve idari personeli,Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaştı.

Balcalı Hastanesi'nde Bayramlaşma

Gündem   A+a-

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi akademik ve idari personeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaştı.
Hipokrat Toplantı Salonu fuayesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Yeşim Taşova, Başhekim Yardımcıları Dinçer Yıldızdaş, Mustafa Balal, Tamer Cevat İnal, Hastane Baş Müdürü Ali Önal, müdür yardımcıları ile akademik ve idari personel katıldı.
Bayramlaşma töreninde konuşan ve Balcalı Hastanesi'nin şuana kadar en uzun başhekimlik görevinde bulunan Prof. Dr. Yeşim Taşova, hastane olarak çok önemli bir değişimin içerisine girdiklerini ve zaman geçtikçe bu değişimin meyvelerini de almaya başladıklarını söyledi. Taşova, bayramların birlik beraberlik ve kardeşlik kavramlarını daha da pekiştirdiğinin altını çizerek, bayramlaşmaya katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taşova, başta hastane çalışanları olmak üzere hasta ve hasta yakınları ile tüm Adanalıların bayramını kutladı.
Balcalı Hastanesi Başmüdürü Ali Önal'da hastanede yapılan olumlu çalışmaların bir ekip ruhu ile gerçekleştirildiğine dikkati çekerek, bu tür bayramlaşma törenlerinin çalışanlar açısından son derece olumlu olduğunu söyledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet