Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Zeydan Karalar, Çalışanlarıyla Bayramlaştı

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 'Halkı en çok seven, ona en iyi hizmeti edendir' dedi.

Başkan Zeydan Karalar, Çalışanlarıyla Bayramlaştı

Gündem   A+a-

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Halkı en çok seven, ona en iyi hizmeti edendir" dedi.
Başkan Karalar, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı. Seyhan Belediyesi Hizmet Binası içerisinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan Karalar, "Biz bu hizmete talip olduğumuzda ve göreve başladığımız ilk gün çalışanlarımızdan beklediğimiz hassasiyetlerimizi dile getirmiştik. Bizlerin buradaki varlık sebebi vatandaşa hizmet etmektir. Vatandaşlarımızın yasalar çerçevesindeki tüm dilek ve şikayetlerini dinlemek, problemleriyle ilgili çözüm üretmek ve onların yaşamlarını kolaylaştıracak iş ve işlemler gerçekleştirmektir.
Bu anlamda göreve başladığımız ilk günden bu yana bizim belirlediğimiz ilkeler çerçevesinde vatandaşımıza hizmet üreten siz değerli çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim yönetim anlayışımızda halkı en çok seven ona en iyi hizmeti edendir. Bizim halk sevgimiz lafta kalmaz. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak, onların yaşadıkları şehirden zevk alabilmelerini sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın personelle bayramlaşma törenine belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı. Konuşmaların ardından belediye personeliyle teker teker bayramlaşan Başkan Karalar, çalışanların ailelerine selam gönderdi.
Başkan Karalar hizmet binasındaki bayramlaşmanın ardından temizlik işleri şantiyesine geçerek temizlik işçileri ile bayramlaştı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar