Skip Navigation Links

Hatay'da Gündeme Gelen MKÜ Sorunları 7 Ayda Çözüldü

Hatay'daki basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelen Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya,7 aylık süreçte üniversitede yaşa

Hatay'da Gündeme Gelen MKÜ Sorunları 7 Ayda Çözüldü

Gündem   A+a-

Hatay'daki basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelen Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, 7 aylık süreçte üniversitede yaşanan tüm sorunların çözüldüğünü söyledi.
MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, göreve geldikleri günden bu yana geçen 7 aylık süreçte üniversiteyi kent gündeminden düşürmeyi başardıklarını söyledi.
Üniversitenin üç ana hedef etrafında örgütlenmesi için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Kaya; "Biz üniversitede göreve başlar başlamaz ilk olarak sorunların çözümü için harekete geçtik. Bu kapsamda sorunlu gördüğümüz noktaları gerekli adımları atarak çözdük. Öncelikli olarak üniversite içindeki kadro meselesine çözüm getirdik. Daha sonra yapılanmaya başladık, gerekli noktalarda önemli olan sorunları çözdük. Bizim üç hedefimiz var, bu hedefler, eğitim, öğretim ve bilimsel çalışmalar. Bu üç hedef etrafında üniversitenin gelişimi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz"dedi.
Göreve geldiklerinde üniversitenin kent gündemini meşgul ettiğini fark ederek bu sorunu çözmek için adımlar attıklarını anlatan Kaya, "Geçen dönem üniversitemiz çok gereksiz şekilde kent gündemini meşgul ediyordu. bu sorunun çözümü için üniversiteyi kent gündeminden düşürmenin planlarını yaptık ve amacımıza ulaştık. 7 ay sonunda gördük ki kent gündemini meşgul etmeyen bir üniversite olabiliyormuşuz"dedi.
Basın mensuplarının çok kutsal bir görevi yerine getirdiğini anımsatan Rektör Kaya, "Basın mensuplarımızla hep iç içe olmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda daha önce yaşanan sorunların mazide kalmasını istiyoruz. Bizim kapımız sizlere her zaman açık. Bir telefonla bana ulaşabilir sorunlarınızı ilk ağızdan bana anlatabilirsiniz. Bu konuda hiçbir zaman çekinmenize gerek yok. Bu arada Ramazan Bayramını'zı da şimdiden tebrik ediyorum"şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet