Skip Navigation Links

3 D Sanal Tur sistemi tanıtıldı

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 5393 Sayılı Kanunun 20.maddesi gereğince Belediye Başkanı Dr.Yusuf H. Civelek b

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 5393 Sayılı Kanunun 20.maddesi gereğince Belediye Başkanı Dr.Yusuf H. Civelek başkanlığında toplandı.
2 Kasım 2011 Çarşamba günü saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, İskenderun Belediyesi resmi internet sayfasında yeni başlatılan 3 D Sanal Tur sisteminin projeksiyon cihazıyla ekranda tanıtımı da yapıldı.
İskenderun Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan 3 D Sanal Tur sistemiyle, Belediyenin resmi internet sayfasını ziyaret edenler, Belediye’nin iç mekan ve çevre görüntülerini sanal ortamda gezebilecek.
Meclis toplantısında, aşağıdaki gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı.
 
G Ü N D E M:
1)- Ulaşım Müdürlüğü emrinde kullanılmak üzere 1 adet 27+1 kişilik otobüsün D.M.O.’den satın alınması ile ilgili Ulaşım Müdürlüğü teklifi oy birliği ile kabul edildi.
 
2)- Belediyemizin 2012 Mali Yılı bütçe ve tarifelerinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilmesi oybirliğiyle kabul edildi.
 
3)- 2012 Yılı içerisinde İtfaiye Müdürlüğündeki memur personellere ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi ile ilgili İtfaiye Müdürlüğü teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilmesi oybirliğiyle kabul edildi.
 
4)- 2012 Yılı içerisinde Zabıta Müdürlüğündeki memur personellere ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğü teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilmesi oybirliğiyle kabul edildi.
 
5)- Düğünyurdu mevkii ve Şevre mıntıkasında yer alan Esentepe-1 ve Esentepe-2 ören yeri 1. ve 3. Derece Arkeolojik sit alanına ait 1/5000 ölçekli koruma amaçlı Nazım İmar Planının onayı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin İmar Komisyonu’na gönderilmesi oybirliğiyle kabul edildi.
 
6)- Düğünyurdu mevkii ve Şevre mıntıkasında yer alan Esentepe-1 ve Esentepe-2 ören yeri 1. ve 3. Derece Arkeolojik sit alanına ait 1/1000 ölçekli koruma amaçlı Uygulama İmar Planının onayı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin İmar Komisyonu’na gönderilmesi oybirliğiyle kabul edildi.
 
7)- Aşkarbeyli mın. 6016 nolu parsel bitişiğindeki alanın uygulama imar planı değişikliği ile Otopark Alanından Belediye Sosyal Tesis Alanına, 2802 nolu parselin bir kısmının da Su Deposu Alanından Otopark Alanına dönüştürülmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin İmar Komisyonu’na gönderilmesi oybirliğiyle kabul edildi.
Belediye Meclisi, 16 Kasım 2011 Çarşamba günü saat 14.00’de toplanmak üzere oturumu kapattı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet