Skip Navigation Links

Belediyeden Sahte Hoca Önlemi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi,Toprak Günü dolayısıyla kabir ziyaretine giden vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte ho

Belediyeden Sahte Hoca Önlemi

Gündem   A+a-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Toprak Günü dolayısıyla kabir ziyaretine giden vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalara karşı bir dizi önlem aldı.
Ramazan Bayramı öncesi 'Toprak Günü'nde sahte hocalara karşı gerekli bütün önlemlerin alındığını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci, "Ramazan Bayramı öncesi çarşamba ve perşembe günleri toprak günü. Özellikle ramazanlarda ve bayramlarda sahte hocalar, Kuran'ı bilmeyen hocalar şehirde vatandaşlarımıza size Kuran okuyalım diyor. Bu durumla ilgili şikayet aldık. Bu şikayetleri değerlendirip Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak önlemler aldık" dedi.
Hoparlör sistemiyle mezarlıkta her an Kuran tilaveti yapıldığını söyleyen Yetkinşekerci, "Biz gecenin haricinde hoparlör sistemini kurduk. Hoparlörle her an Kuran tilaveti mezarlarımıza yaptırdık. Vatandaşlarımız gelir de benim bir hocaya ihtiyacım var derse Büyükşehir Belediyesi olarak o hocayı da temin edeceğiz. Toprak günümüzde bütün tedbirleri aldık. Öte yandan hanımlarımıza da toprak günün de 5 bine yakın başörtüsü dağıtacağız" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet