Skip Navigation Links

Atalar Kolejinden Örnek Bağış

Atalar Koleji İlköğretim Okulu Yardımlaşma ve Kızlay Kulübü, girişimleri sonucunda bir giyim mağazasının bağışta bulunduğu elbiseleri Korunmaya Muhtaç

Gündem   A+a-

Atalar Koleji İlköğretim Okulu Yardımlaşma ve Kızlay Kulübü, girişimleri sonucunda bir giyim mağazasının bağışta bulunduğu elbiseleri Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Derneğine kendi elleri ile teslim ettiler.
Bölüm Başkanı ve İngilizce Öğretmeni olan Derya Pınar öncülüğünde, derneğe giden Atalar Koleji İlköğretim Okulu Yardımlaşma ve Kızlay Kulübü Başkanı Tuğçe Küçükoğlu ve üyeleri Zehra Şahinsoy ve Suat Göçmen, elleriyle getirdikleri giyim eşyalarını dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı’ya ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere teslim ettiler. Kulüp Başkanı Tuğçe Küçükoğlu, “Her yıl korunmaya muhtaç çocuklara katkı sunmaya özen gösteriyoruz. Umuyoruz ki, bu yapmış olduğumuz yardımlar karşısında şehrimizde bulunan tüm okullarımızda aynı duyarlılığı göstermesini bekliyoruz” dedi. Kulüp üyeleri Zehra Şahinsoy ile Suat Göçmen’de, gerçekleştirmiş oldukları bu yardımdan duydukları memnuniyetlerini dile getirirken, onların kötü koşullarda yaşamamasını sağlamak istediklerini belirttiler.
Öğrencilerin bu duyarlı tutumları karşısında çok duygulanan Başkan Çakmaklı’da, “Sizleri bu girişiminizden dolayı kutluyoruz. Temennimiz sizin bu duyarlı davranışınızı örnek alıp, aynı duyarlılığı gösterirler” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet