Skip Navigation Links

Bayram Öncesi Öksüz Ve Yetim Çocuklara 75 Liralık Hediye Çeki

Gaziantep'te Yetim Öksüz Çocuklar Derneği,Ramazan Bayramı öncesi yetim ve öksüz çocuklara 75 TL değerinde hediye çeki vererek,çocukların kendi istedik

Bayram Öncesi Öksüz Ve Yetim Çocuklara 75 Liralık Hediye Çeki

Gündem   A+a-

Gaziantep'te Yetim Öksüz Çocuklar Derneği, Ramazan Bayramı öncesi yetim ve öksüz çocuklara 75 TL değerinde hediye çeki vererek, çocukların kendi istedikleri bayramlıkları almalarını sağladı.
Gaziantep'te bir alışveriş merkezinde yetim ve öksüz çocuklarla bir araya gelen Yetim ve Öksüz Çocuklar Derneği, çocukların istedikleri renk ve tarzda bayramlıklar alabilmeleri için 75 TL'lik hediye çeki dağıttı. Hediye çekini alan öksüz ve yetim çocuklar, alışveriş yapmanın tadını çıkardı. Öksüz ve yetimlere hediye çeki verildiğini gören bazı hayırsever vatandaşlar da derneğe para yardımı yaptı.
Çocuklar istedikleri gibi giyinsin diye giyim yardımı değil de çek verip alışveriş yapmalarını sağlayıp, çocukların kendi kararlarını verebilme yeteneklerini geliştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Yetim Öksüz Çocuklar Derneği Başkanı Hakan Gökşen, "Şu an 'bir yetim de sen giydir' kampanyası yapıyoruz. Kampanya çerçevesinde çek verdiğimiz öğrencilerin daha önce evlerini ziyaret ettik bu ziyaretler sonucunda tespit ettiğimiz aileleri ve çocukları mağazaya davet ettik ve şuan alışveriş çeklerini dağıtıyoruz. Çocuklar kendi zevklerine uygun bayram alışverişlerini yapıyorlar ve bayram öncesi onları sevindirmiş olduk" diye konuştu.
"BU ÇOCUKLAR TOPLUMUMUZA EMANET EDİLMİŞTİR"
Yetim ve Öksüzler Derneği'nde görevli Ayşegül Gökşen ise "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz "bir yetimde sen giydir" kampanyamız hayırseverlerin destekleriyle devam etmektedir. Maddi menfaatin ön plana çıktığı bu zamanda yetim öğrencileri sevindirmek onlara sahip çıkmak yüzlerini gülümsetmek bayram sevinci yaşatmak çok önemlidir. Kampanyamıza kimisi 5 TL ile destek oldu kimisi 50 öğrenciyi giydirerek destek oldu. Bu çocuklar toplumumuza emanet edilmiştir, bize düşen bu çocuklara sahip çıkmaktır. Boynu bükük kanadı kırık yetim öğrencilerimizi düşünerek onlara sahip çıkan hayırseverlerimize çok teşekkür ederiz. Destek veremeyenlere ise bundan sonraki süreçte onlara destek vermeye davet ediyoruz. 75 TL'lik çeklerle çocuklar gönüllerince alışveriş yaptılar. Tüm Gaziantep halkının Ramazan Bayramını şimdiden kutluyoruz" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet