Skip Navigation Links

Bağımlı Adamın Annesinin 'Ölmek İstiyorum' Feryadı

Adana'da annesinin emekli maaşına el koyarak uyuşturucu satın alan bağımlı adam,annesinden yeniden para alamayınca evlerini yakmak istedi.

Bağımlı Adamın Annesinin 'Ölmek İstiyorum' Feryadı

Gündem   A+a-

Adana'da annesinin emekli maaşına el koyarak uyuşturucu satın alan bağımlı adam, annesinden yeniden para alamayınca evlerini yakmak istedi. Gözyaşlarına boğulan yaşlı kadın "Ölmek istiyorum" diyerek isyan etti.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı Serdar T., Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adli kontrolle cezaevinden çıktı. Cezaevinden çıkar çıkmaz Serdar T. annesi Yıldız Akbaba'nın İstiklal Mahallesi'ndeki evine gelerek burada kalmaya başladı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu için Serdar T. annesinin emekli maaşına el koydu. Serdar T. maaşı çekip uyuşturucu alarak annesine de hiç para vermemeye başladı.
Bugün de Serdar T. maaşı bitirdiği için annesinden para istedi. Anne Akbaba, "Param yok maaşımı sen alıyorsun ben parayı nereden bulayım" dedi.
Bunun üzerine sinirlenen Serdar T. evin ikinci katına çıkarak eşyaları ateşe vermeye başladı. Soyunan Serdar T. annesini öldürmekle tehdit etti. Bu arada anne Yıldız Akbaba polise haber verdi.
Olay yerine gelen polis ise şahsı ikna edemeyince itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu arada anne gözyaşları içinde yaşadıklarını polise anlattı. Yıldız Akbaba, "Oğlum uyuşturucu bağımlısı, emekli maaşım var onu da kendisi alıyor. Cezaevinden yeni çıktı yine başladı. Ben canımdan bıktım. Ben artık uğraşamıyorum ölmek istiyorum, ölmek istiyorum" diye gözyaşlarını boğulup feryat etti.
Bu arada Serdar T. kendisini görüntülemeye gelen basın mensuplarına da evden soda şişesi atarak saldırıp tehditler savurdu. Bir süre sonra ise polis Serdar T.'yi ikna etti. Polis çıplak olan Serdar T.'nin kıyafetlerini giydirip kelepçe takarak evden indirip, polis merkezine götürdü.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet