Skip Navigation Links

Kırıkhan Spor Çamlık Tesislerinde Oksijen Depoluyor

Spor Toto 3. Lig 1. Gurubunda mücadele eden Hatay temsilcisi

Kırıkhan Spor Çamlık Tesislerinde Oksijen Depoluyor

Spor   A+a-

Kırıkhan Spor, yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde Çamlık tesislerinde oksijen depoluyor. Yapılan antrenmanda Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık ve yönetim kurulu üyelerininde izlemesi sporcular arasında sevinç yaratıyor. Hancılar Taraftar gurubuna mensup taraftarlar da yeni transferleri izleyerek futbolcuları yakından tanımaya çalışıyorlar.
Kırıkhan Spor Teknik Direktörü Mehmet Çetin yaptığı açıklamada, "İlçemizdeki Çamlık tesislerimizde üç günden bu yana yaptığımız çalışmalarımıza davet ettiğimiz tüm futbolcularımız katılmaktadır. Çalışmalarımızı Ramazan Bayramına kadar sürdüreceğiz. Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda bayramda futbolcularımızın büyük bölümüne izin vereceğiz" dedi.
Bu arada Teknik Direktör Mehmet Çetin'in verdiği rapor doğrultusunda alt yapıdan (A) kadronun antrenmanlarına çağrılan genç futbolcuların göz doldurması yönetim kurulunu sevindiriyor.Çağrılan genç futbolcuların Ramazan bayramından sonra yapılacak olan kamp kadrosuna da dahil edileceği öğrenildi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet