Skip Navigation Links

Eform Spor Kulübünden Büyük Başarı

İskenderun da faaliyet gösteren Eform spor kulübü Taekwondobranşında büyük başarı

Eform Spor Kulübünden Büyük Başarı

Spor   A+a-

2012 yılında  İskenderun E-5 Karayolu üstü Deniz Alayı karşısında mükemmel bir spor kompleksi  açarak İskenderun halkına ve çevre ilçelere faaliyete başlayan Eform spor merkezi Fıtness Body Bulding Step AerobicPilatesTaeBokıckBoks yanında  Taekwondo  branşında da faaliyetini sürdürüyor

12 Temmuz Pazar günü Antakya Kapalı spor salonunda yapılan Minikler Hatay il şampiyonasında Eform Spor kulübünü temsilen yarışmaya katılan Tuana Elif Parmaksız 45 kğ. Da bütün rakiplerini geçerek altın madalya kazandı.

Henüz iki yıllık sporcu olan Tuana elif PARMAKSIZ gösterdiği üstün başarısı ile gelecekte Milli takımın değişmeyen sporcusu olacağının sinyalini verdi.

Eform spor kulübü Başkanı ve  Baş antrenörü olan Aynı zamanda Türkiye Taekwondo Federasyonu yıldızlar milli takım Antrenörü Mehmet KORHAN Yaptığı açıklamada Tuana Elif PARMAKSIZ Sporcumuz kısa zamanda büyük iş başararak müsabakada altın madalya kazanmıştır. Bu sebepten yoğun tempomdan dolayı çalışmalarını çok izleme şansım olmamıştı Ancak Sürekli  Çalışmalara iştirak eden  Gerektiği zaman Birebir  ve bütün sorunları ile ilgilenen Antrenörlerimizden Aynı zamanda Eform spor kulübü Kurucularından   ve Taekwondo Antrenörü Yunus KURUÇAY ve Perihan BAYAR antrenörlerimize ve Sporcumuzun ailesine  teşekkür ediyorum bu başarıda katkıları çoktur.

Sporcumuz 29 Temmuz 2 Ağustos Tarihleri arasında Çanekale de Yapılacak olan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Hatay ilimizi temsil edecek.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet