Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şehitkamil'de Bütün Sokaklar Temizleniyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan 'Mahallemiz Tertemiz' projesi kapsamında oluşturulan Hızır Ekipleri,Çakmak ve Yaprak Mahallelerini baştan

Şehitkamil'de Bütün Sokaklar Temizleniyor

Gündem   A+a-

Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan "Mahallemiz Tertemiz" projesi kapsamında oluşturulan Hızır Ekipleri, Çakmak ve Yaprak Mahallelerini baştan aşağı temizledi. Yapılan temizlikten memnun kalan mahalle sakinleri Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.
HER MAHALLE 28 GÜNDE BİR BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLENİYOR
Şehitkamil Belediyesi'nin başlatmış olduğu "Mahallemiz Tertemiz" projesi kapsamında her gün bir mahalleyi temizleyen Hızır ekibleri, Yaprak ve Çakmak Mahallelerinde temizlik çalışmalarını sürdürdü. Kalabalık bir ekiple, cadde ve sokakları baştan aşağı temizleyerek, mahallede toz bile bırakmadılar. Yapılan temizlik çalışmalarından memnun kaldıklarını ifade eden Yaprak Mahallesi Muhtarı Cesur Kıvanç, "Şehitkamil Belediyemizin 'Mahallemiz Tertemiz" projesi kapsamında mahallemize 28 günde bir sıra gelmekte. Bu hızır ekiplerimiz mahallemizin tamamını temizliyorlar. Zaten rutin bir şekilde temizlik hizmetleri devam ediyor. Ancak hızır ekiplerinin çalışmalarıyla 28 günde bir mahallemizin bütün sokaklarına tek tek girilip çalışmalar yapılıyor. Mahallemizde girilmedik sokak cadde bırakmadılar. Belediyemizin başlatmış olduğu bu güzel projeyi bizlerde sonuna kadar destekliyoruz. Yapılan hizmetlerden dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Bu tür hizmetlerin devamını diliyorum" dedi.
Yapılan temizlik çalışmalarının kalabalık bir ekiple her mahallede çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Çakmak Mahalle Muhtarı Zeki Elbeyli, "15 yıldır Çakmak mahallesi muhtarlığını yapıyorum ve son zamanlarda temizlik çalışmaları giderek arttı. Hızır ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 28 günde bir defa dönüşümlü olarak gelip, mahallemizi baştan aşağıya temizliyorlar. Vatandaşlarımızda yapılan çalışmalardan son derece memnun. Çünkü kapılarının önüne kadar detaylı bir temizlik çalışması yapılıyor" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş