Skip Navigation Links

Kapalı spor salonu hizmete açıldı!

İskenderun'a yaptırılan 1500 kişilik kapalı spor salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gündem   A+a-

 
 
 
İskenderun’a yaptırılan 1500 kişilik kapalı spor salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.
 
 
Açılışta konuşan İskenderun Kaymakam Ali İhsan Su, “Bütün çalışmalarımız çocuklarımızın, gençlerimizin çok daha sağlıklı yerde spor yapmaları içindir. 1500 kişilik salonu ile vatandaşlarımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Spor yaparak daha sağlıklı gençlerimiz yetişecek” dedi. CHP Hatay milletvekili Aziz Yazar ise, “Böylesi güzide tesisler sayesinde gençlerimiz daha çok spor yapacak ve önemli başarı elde edecekler. Zinde kalama için spor yapmak lazım ve gençlerimizi de spora teşvik etmemiz lazım” dedi.
Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar ise, “Kapalı spor salonunun normal bitim süresi 2014 yılı idi. İlgili bakanlarımızla görüşerek, 2010 yılının 6.ncı ayında bitirmenin onurunu yaşıyoruz. İskenderun’a yakışır bir kapalı spor salonu yaptırdık” dedi.
Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin ise, “Hatay ilimiz ve Türkiye’miz bu tür tesisler için pek zengin sayılmaz. İskenderun bu konuda şanslı, yüzme havuzu, stadyum, sentetik çim sahası ve kapalı spor salonları var. İskenderun’un eksiklikleri tek tek kapanıyor. Umut ediyorum bu tesisler diğer ilçelerimizde de artar” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet