Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Sosyal Marketler Ekibi İftarda Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelere ev eşyaları başta olmak üzere giyecek ve gıda yardımı temin edilmesi

HBB Sosyal Marketler Ekibi İftarda Buluştu

Belen   A+a-

amacıyla kurularak yapılanan ve şimdilik 8 ilçede faal olan Sosyal Marketler Ailesi Belen’de düzenlenen iftarda bir araya geldi.

 

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş ve CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun eşi Suzan Dudu başta olmak üzere CHP’den Milletvekili Adayı olan Bilgen Duman ve bu önemli sosyal sorumluluk projesinde aktif olarak görev yapan personel ile gönüllü Hataylıların buluştuğu iftarda, birlikten ve aynı hedef doğrultusunda yürümekten toplum yararına doğacak yararın önemine dikkat çekildi.

 

SOSYAL MARKETLER TÜKETEN DEĞİL, ÜRETEN VE PAYLAŞAN TOPLUMUN SİMGESİ

 

“Tüketen değil, üreten ve paylaşan toplum” şiarıyla yola çıkılan bu önemli sosyal sorumluluk projesinde, yardımların ihtiyaç sahiplerine “Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek” düşüncesiyle ulaştırılması ve böylelikle yardıma muhtaç insanların ifşa edilmeden gururunun incinmemesi sağlanıyor. 

 

İftar sonrasında düzenlenen etkinlikle ilgili olarak kısa bir konuşma yapan proje mimarlarından Doç. Dr. Nazan Savaş, “Şu an için Antakya, Defne, Kırıkhan, Belen, Kumlu, Payas, Dörtyol ve İskenderun’da kurarak yapılandırdığımız Sosyal Marketler ile kısa zaman içerisinde çok sayıda yardıma muhtaç insanımıza ulaşarak ihtiyaçlarını giderme imkanı yakaladık. Önümüzdeki süreçte kalan 7 ilçemizde de Sosyal Marketler açarak il genelinde elimizin uzanmadığı ihtiyaç sahiplerine yardımcı olma şansını elde edeceğiz. Mübarek Ramazan Ayı’nı idrak ederek bayramın huzurlu coşkusunu yaşamamıza kısa bir süre kaldı. Bayramda imkanlarımız ölçüsünde yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına Sosyal Marketler aracılığıyla yeni kıyafetler hediye etmeye yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu düşüncelerle Mübarek Ramazan'ın bereketi ve mağfiretinin tüm hemşehrilerimizin olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Gerçekleşen iftar programının sonunda Sosyal Marketler’de görev yapan personeller yapılan çalışmalar hakkında istişareler etti.  

 

Ayrıca Ramazan Bayramı'nda 8 Sosyal Markette toplam 2100 çocuğa yeni kıyafetler hediye edilecek.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş