Skip Navigation Links

Arsuz Yolunda Yine Feci Kaza !!!

Otomobil Denize Uçtu.. 1 ölü..

Arsuz Yolunda Yine Feci Kaza !!!Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesinde yeni bitirilen İskenderun-Arsuz karayolunda kazalar bitmek tükenmek bilmiyor.
Hemen her gün yaşanan kazalarda ölen ve yaralananların sayısı her geçen artarak devam ediyor.
İskenderun’dan Arsuz Üçgüllük Mahallesi istikametine giden otomobil  56 yaşındaki Mikail Barut’un direksiyonun kontrolünü kaybetmesi sonucu denize uçtu.
Edinilen bilgiye göre; Arsuz Üçgüllük mahallesinde ikamet eden Mikail Barut, İskenderun Numune Mahallesi’nde ikamet eden kayınvalidesi 80 yaşındaki Verdi Dervişoğlu’nu bir yakınlarının cenazesine taziyeye Üçgüllük Mahallesi’ne götürüyordu.
Çengen mevkiine yakın bir yerde aracın kontrolünü kaybederek denize uçan otomobilin içindeki Mikail Barut yaralanırken, kayınvalidesi  80 yaşındaki Verdi Dervişoğlu’nun hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kaza haberini alarak olay yerine gelen Mikail Barut ve Verdi Dervişoğlu’nun yakınları sinir krizi geçirdiler.
Feci kazanın ardından en kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Ambulansı sağlık görevlileri, yolun çok altında kalan deniz kıyısındaki araca ve yaralılara ulaşmakta güçlük çektiler.


Kaza sonrası olay yerinde ilk müdahelesi yapılan Mikail Barut’un ambulansa ulaştırılması ise oldukça zor oldu. Mikail Barut 112 Acil ambulansıyla İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Arsuz yolunun her iki yanına araçlarını park ederek trafiği sıkıntıya sokan ve yeni bir kazaya davetiye çıkaran meraklı vatandaş kalabalığına Arsuz Jandarma ekipleri müdahele ederek, araçların bulundukları yerden kaldırılmasını sağladı.
80 yaşındaki Verdi Dervişoğlu’na yapılan tüm müdaheleler sonuç vermedi. 80 yaşında kazada hayatını kaybeden Verdi Dervişoğlu’nun cansız bedeni  İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
112 Acil Servisi sağlık görevlilerinin yaralılara müdahele azmi ve yaşama döndürme kararlılıkları ise vatandaşlardan büyük takdir topladı.
Arsuz İlçe Jandarma ekipleri, 112 Acil Sağlık ekipleri ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin organize kurtarma operasyonu meraklı kalabalık tarafından ilgiyle izlendi. 

Arsuz Yolunda Yine Feci Kaza !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet