Skip Navigation Links

Para İsteyen Dayısını Vurdu

Adana'nın Kozan ilçesinde bir kişi para istediğini iddia ettiği dayısını ve dayısının kayınvalidesini vurarak yaraladı

Para İsteyen Dayısını Vurdu

Yerel   A+a-

Adana'nın Kozan ilçesinde bir kişi para istediğini iddia ettiği dayısını ve dayısının kayınvalidesini vurarak yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, Varsaklar Mahallesi Sırkıntı Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Soner G. iddiaya göre, sürekli kendisinden para istediğini ileri sürdüğü Metin Kunt'a (49) ait evin yanına bir otomobil ile yaklaşarak pompalı tüfek ile ateş etmeye başladı. Tüfekten çıkan saçmalar o sırada evinin önünde oturan Metin Kunt ve kayınvalidesi Emine Uslu'ya (89) isabet etti.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sırtına ve bacaklarına isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralanan Kunt, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Saldırıda ayaklarına saçma isabet etmesi sonucu hafif yaralanan kayınvalide Emine Uslu daha sonra ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerine çok sayıda saçma isabet eden Metin Kunt Kozan Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından hayati tehlike kaydı ile Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı hastanesine sevk edildi.
Polis olayın olduğu ev ve çevresine şerit çekerek inceleme yaptı. Otomobil ile kaçan Soner G. kısa süre sonra olayda pompalı tüfek ile yakalandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet