Skip Navigation Links

İstanbul'da ki Hassalılar İftarda Buluştular

İstanbul Hassalılar Derneği öncülüğünde düzenlenen İftarda bir araya gelen Hassalılar, birbirleriyle doyasıya hasret giderdiler.

İstanbul'da ki Hassalılar İftarda Buluştular

Yerel   A+a-

İstanbul Fatih’te bir düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programına ;

 HATAYDER Başkanı Sn. Prof. Dr. Mustafa KAÇAR,Hatay Milletvekili Aday Adaylarından Ayhan Yılmaz,  Özel Çapa Hastanesi ortaklarından Dr. Mehmet Emin YILMAZ, Lina  Yemek sahibi Mevlüt Çolak’ın  yanı sıra 250 Hassalı katıldı.

İstanbul Hassader Başkanı  Ali ÇALIŞKAN, iftar öncesi yaptığı konuşmasında:
" Derneğimiz tarafından 3.sünü  düzenlediğimiz  geleneksel iftar ve dayanışma yemeğindeki gayemiz, hemşehrilerimizi bir araya getirmek, birliktelik bilincini aşılamak ve dostane ilişkilerimizi dinamik bir hale getirmektir.Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar, çeşitli etkinliklere imza attık.Piknik programları,Çanakkale gezileri ,ilçemiz Hassa okullarına kitap ve bilgisayar desteği ,çeşitli yardım kampanyalarının yanı sıra İstanbul Hatay Günlerindeki etkin ve aktif faaliyetimiz hemşehrilerimizin takdirini kazanmamıza vesile olmuştur. Siz değerli üyelerimiz ve derneğimize gönül veren dostlarımız sayesinde, derneğimiz hak etiği yere gelmiş bulunmaktadır.. Her geçen gün derneğimiz daha da güçlenmekte,ve  daha da çok hassalı dostlara  ulaşmaktadır. Destek, katkı ve dualarınızdan dolayı tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunar, yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ederim.” Dedi.
İftar yemeğimizde söz alan;
HATAYDER Başkan Yardımcısı Sn. Ayhan YILMAZ da konuşmasında:

 " Öncelikle iftar yemeği davetinden dolayı, Hassader Yönetimine ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. HATAYDER olarak İstanbul Hassader ile her zaman birlik ve kardeşlik duygusu içerisinde bir arada olmaya devam edeceğiz. Allah'tan birlik ve beraberliğimizi daim etmesini niyaz ediyorum."dedi.
Program yapılan duanın ardından sona erdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet