Skip Navigation Links

Erdemli'de Park Bahçe Düzenlemesi

Erdemli Belediyesi tarafından, ilçede bulunan park ve yeşil alanlara periyodik yaz bakım çalışması yapıldığı bildirdi

Erdemli'de Park Bahçe Düzenlemesi

Gündem   A+a-

Erdemli Belediyesi tarafından, ilçede bulunan park ve yeşil alanlara periyodik yaz bakım çalışması yapıldığı bildirdi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yaz aylarında Erdemli genelinde parklara periyodik olarak bakım çalışmaların yapıldığı kaydedilirken, bu sayede parkların daha canlı ve temiz olacağı ifade edildi. Çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü belirtilen açıklamada, park ve yeşil alanların bakımının yanı sıra yol kenarlarında bulunan yabani otların da temizlendiği kaydedildi
Bu çalışmaların Erdemli'nin daha yeşil ve güzel bir görünüme kavuşması için çok önemli olduğunu vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, amaçlarının ilçeyi hem görsel hem de fiziki olarak gelişen bir turizm şehri haline dönüştürmek olduğunu söyledi. Parklara ve yeşil alanlara her mevsim gerekli düzenli bakımların yapıldığını belirten Başkan Tollu, belediye serasında yapılan fidan üretimini de hatırlatarak dışarıya bağımlı çalışmadıklarına dikkat çekti.
Göreve geldikleri günden bu yana ilçede bulunan park sayısında son derece önemli artış sağlandığına dikkat çeken Tollu, buna bağlı olarak da ilçenin yeşil alan miktarını arttırdıklarını vurguladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet