Skip Navigation Links

Aydın'dan TÜMSİAD'a Veda Ziyareti

Bursa'ya Vali Yardımcısı olarak atanan Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın,Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi'ne veda ziyaretin

Aydın'dan TÜMSİAD'a Veda Ziyareti

Gündem   A+a-

Bursa'ya Vali Yardımcısı olarak atanan Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi'ne veda ziyaretinde bulundu.
TÜMSİAD Başkan Vekili Kemal Öz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan kaymakam Aydın, memuriyette bu tür atamaların olduğunu ve her yerde hizmet edebileceğini söyledi.
"Gaziantep'te kalayım veya Bursa'ya gideyim" diye pazarlıklar yapmayacağını belirten Aydın, "Nerede görev verilirse hizmet etmeye devam ederim. Tayinim Bursa'ya çıktı. Gaziantep'e gelmeden önce de Bursa'yı istemiştim. Ben her yerde hizmet etmeye devam ederim. Bundan sonra Bursa Vali Yardımcısı olarak görev yapacağım" dedi.
TÜMSİAD Başkan vekili Kemal Öz de, Kaymakam Aydın'ın dernek olarak hep yanlarında olduğunu söyledi. Öz, "Sayın kaymakamımızın Gaziantep'ten ayrılması bizleri üzmüştür. Gönül isterdi ki, kalmaya devam etsin. Dernek olarak yaptığımız etkinliklere de ilgi gösterdi ve destek verdi. Bursa'da kendisine başarılar diliyorum" dedi.
Kaymakam Aydın'a ekonomik gelişmelerle ilgili de bilgiler veren Öz, "Şu anda darboğaz ortamı var. Ancak Gaziantep olarak girişimci bir kentiz. Bunun da üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet