Skip Navigation Links

Hatsu, Altyapı Eksikliğini Gideriyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), kanalizasyon hattı olmayan sokak ve mahallerdeki çalışmalarını sürdürü

Hatsu, Altyapı Eksikliğini Gideriyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), kanalizasyon hattı olmayan sokak ve mahallerdeki çalışmalarını sürdürüyor.
Kent genelindeki altyapı eksikliğini giderme ve mahallelerdeki kanalizasyon eksikliğinden kaynaklı kötü kokuların önüne geçmek adına çalışmaların devam ettiğini belirten yetkililer, bu kapsamda merkez ilçe Antakya'ya bağlı Kuzaytepe Mahallesi'nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının sürdürüldüğünü bildirdi.
Her mahalleye ve sokağa altyapı götürmede kararlı olduklarını ve uzman teknik personel eşliğinde projelerin bu doğrultuda hazırlandığını kaydeden yetkililer, vatandaşlara yaşanabilir çevre oluşturmak amacıyla çalışmaların kapsamlı ve titiz bir şekilde süreceğini bildirdi.
HATSU, Kuzeytepe'de devam eden kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarında 1 kepçe, 1 kamyon ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet