Skip Navigation Links

Meryem Yılmaz'ın Ailesi Çok Hayırlı Ve Örnek Bir Davranış Sergiledi

İskenderun ilçesi'nde, ayrılmak istediği kocası tarafından tabancayla vurularak ağır yakalanan ve beyin ölümü gerçekleşen genç kadının organlarının ai

Gündem   A+a-

Meryem Yılmaz'ın Ailesi Çok Hayırlı Ve Örnek Bir Davranış Sergiledi
İskenderun ilçesi'nde, ayrılmak istediği kocası tarafından tabancayla vurularak ağır yakalanan ve beyin ölümü gerçekleşen genç kadının organlarının ailesi tarafından bağışlandığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, ailesi, dün, İskenderun Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde beyin ölümü gerçekleşen Meryem Yılmaz'ın (22) kalbini, böreklerini ve karaciğerini bağışladı.
Başarılı operasyon sonucunda, iki böbrek Kayseri, karaciğer İstanbul ve kalp ise Gaziantep'te bulunan hastalara nakil için gönderildi.
Başhekim Dr. Mete Burakçin, genç kızın ailesinin, ''kızımız yaşamını yitirdi. Bizim canımız yandı, başkalarınki yanmasın'' düşüncesiyle organ bağışı kararı aldığını kaydetti.
Dörtyol'da, sigorta işiyle uğraşan eşi Serkan Yılmaz'la 2 yıl önce evlenen, bir süre önce de ayrılma aşamasına gelen Meryem Yılmaz, Aşağı Kepirçe köyündeki baba evine yerleşmişti. Eşinin ısrarlarına rağmen geri dönmeyi kabul etmeyen Meryem Yılmaz'ı tabancayla vuran Serkan Yılmaz (36), daha sonra aynı silahla intihar etmişti.
Ağır yaralanan genç kadının, İskenderun Devlet hastanesi yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin ikinci gününde beyin ölümü gerçekleşmişti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet