Skip Navigation Links

Şehir Kulübü İftarında Semazen Gösterisi Büyüledi..

İskenderun Şehir Kulübü, düzenlediği etkinliklerden elde ettiği gelirlerle sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor.

Şehir Kulübü İftarında Semazen Gösterisi Büyüledi.. Web
TV

Magazin   A+a-

İskenderun Şehir Kulübü’nün iftar yemeğinde Semazenlerin gösterisi ise herkesi büyülemeye yetti.
2015 yılı içerisinde “Bir çocuk da sen giydir, İskenderun Özel Eğitim Okulu spor salonunun parke  döşenmesi ve Çukurova Senfoni Orkestrası” etkinlikleriyle büyük beğeni ve takdir toplayan İskenderun Şehir Kulübü, bölgede kültür ve sanat etkinliklerindeki eksikliği gidermeyi, sosyal sorumluluk projeleriyle de ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı amaçlıyor.


Bölgenin üreten, istihdam yaratan, ülke ekonomisine katmadeğer üreten iş insanlarının bir araya gelerek kurdukları derneğin faaliyetleri ise büyük beğeni topluyor.


Besime Mare’de verdiği iftar yemeğinde üyelerini buluşturan İskenderun Şehir Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Ramazan Ayı’nın en güzel ve en  anlamlı iftar yemeği organizasyonuyla bir kez daha takdir topladılar.


İftar yemeğinin güzelliği ve anlamı ise; ihtiyaç sahiplerine yardımların ulaşmasına katkı veren üyelerine bir teşekkür niteliğinde olmasıydı.


İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Nurettin Yılmaz, Çağrı Aytaş, Simla Köybaşı, Emre Hakan,  Rana Huri, Gökhan Söylemez, misafirlerini kapıda karşıladılar.


İftar yemeğinin maneviyatına uygun yapılan Semazen gösterisi ise herkesi büyülemeye yetti.


Ramazan ayının amacına ve maneviyatına uygun düzenlenen iftar yemeğinde Semazen gösterisi büyük beğeni toplarken, davetliler cep telefonlarıyla gösteriyi kaydettiler.


Mevlana felsefesinin en önemli unsurlarından birisi olan Semah gösterisi dakikalarca ilgiyle izlenirken, çocuk Semazenin gördüğü ilgi bir başkaydı.


İftar yemeğinin sonunda tüm davetliler, Başkan Semir Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini Ramazan ayının maneviyatına uygun bir iftar yemeği verdikleri  için tebrik ettiler.

 

Şehir Kulübü İftarında Semazen Gösterisi Büyüledi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet