Skip Navigation Links

Adana Demirspor'un Yabancıları Sağlık Kontrolünden Geçti

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor bünyesine kattığı iki yabancı futbolcunun sağlık kontrollerini,kulübün sağlık sponsoru olan Özel Medline Adan

Adana Demirspor'un Yabancıları Sağlık Kontrolünden Geçti

Spor   A+a-

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor bünyesine kattığı iki yabancı futbolcunun sağlık kontrollerini, kulübün sağlık sponsoru olan Özel Medline Adana Hastanesi'nde yaptırdı.
Belçika 2. Ligi takımlarından Koninklijke Lierse Sportkring ile Makedonya A Milli Takımı'nda defans olarak oynayan Daniel Mojsov ve Romanya 1. Lig takımlarından Petrolul Ploieşti'de orta sahada görev yapan Victora? Astafei sağlık kontrollerinden geçti.
Özel Medline Adana Hastanesi'nin ortopedi, kardiyoloji ve dahiliye bölümlerinde uzman hekimler tarafından muayene edilerek çeşitli testlerden geçirilen futbolcuların herhangi bir sağlık sorunları bulunmadığı tespit edildi.
Özel Medline Adana Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ali Öztürk, "Oyuncularımızın herhangi bir sağlık sorunları yok. İkisi de çok hızlı ve dayanıklı oyuncular, kendilerine başarılar diliyorum" dedi.
Adana Demirspor'un yeni transferleri olan oyuncular Mosjov ve Astafei, tamamlanan sağlık kontrollerinden sonra, hekimlere ve hastane personeline teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet