Skip Navigation Links

Sanat Şenliği

Evimiz İskenderun Süpürge Derneği ve Ayna İskenderun Kültür Sanat Derneği ile pek çok gönüllü kuruluşun destek verdiği Sokakta Sanat dört gün boyunca

Gündem   A+a-

 
 
Evimiz İskenderun Süpürge Derneği ve Ayna İskenderun Kültür Sanat Derneği ile pek çok gönüllü kuruluşun destek verdiği Sokakta Sanat dört gün boyunca İskenderun’a renk ve hareket kattı. Sokakta sanat sloganıyla, Havuzlu Çarşı Bitişiği Sanat Sokağı'nda düzenlediği İskenderun Kültür Sanat Şenliği’nin Yazar Münevver Düver, gazeteci-yazar Akay Eren, gazeteci-yazar Akın Bodur, yazar Hüseyin İnsan'ın okurlarıyla buluşup kitaplarını imzaladığı şenlikte, Meryem Yıldırım ve öğrencilerinin heykel atölyesi göz doldurdu.
 
 
Şenliğe ebru atölyesi ile katılan Yasemin Tümkaya, taş süsleme ile katılan Ayşe Barutçu, kara kalemle Türkan Işık, yağlı boya İnsaf Sultanoğlu, onestroke Müjgan Tayhoş, grafiti Tuğrul Pekzorlu, Mete Köroğlu sinevizyon gösterisi sergisi ile renklenirken, Aşık Mustafa İncedil ise sazıyla ve sözüyle keyifli dakikalar yaşattılar. Sanatçılar ve şenliğe katılanlar arasındaki dayanışma da dikkat çekti. Gösterisini bitiren sanatçılar hemen bir diğer sanatçıya destek olarak, yardımlaşma ve dayanışmanın örneğini sergilediler. Gün boyu ziyareçi akınına uğrayan Anfi Alan’da canlı canlı birkaç alanda uygulamalı sanatı görmenin ve hatta bizzat denemin keyfini yaşayan izleyiciler, hoşça vakit geçirme yanında bir kültür ve sanat etkinliğinden daha bir şeyler kapmanın hazzını yaşadılar.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet