Skip Navigation Links

Beyza'da Hedef 1. Lig

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi'nde Adana'yı temsil eden Adana Beyza Algomed sporun hedefi 1. Lig'e çıkmak.

Beyza'da Hedef 1. Lig

Spor   A+a-

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi'nde Adana'yı temsil eden Adana Beyza Algomed sporun hedefi 1. Lig'e çıkmak.
Adana Beyza Algomed Spor Avukat Ertuğrul Doğaner'in başkanlığa geldiği günden beri 1. Lig hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.
Takım bu doğrultuda transferler yapmaya devam ediyor. Takıma Tatlıcı Köse sponsorluğunda bir sporcu transfer edildi. Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan, takıma Avusturya Milli Takımının pasör çaprazı Thomas Zass'ı transferinde sponsor olarak katkıda bulundu.
Karahan yaptığı açıklamada, Adana'da voleybolun çok sevildiğini, maçların dolu tribünlerde oynandığını, Adanalı voleybol severlere 1.Lig takımlarını izlettirmek istediklerini söyledi. Karahan, "Adanamızın voleybolda sesini duyuran, kısa sürede marka haline gelen Adana Beyza Algomed Spor' un gösterdiği başarıyı görmemezlikten gelemezdik. Geçen yıl 1.Lig'in kapısından dönen, bu yıl daha büyük hedeflerle nokta transferle yola çıkan takımın kadrosunu güçlendirmek amacıyla biz de destek vermek istedik. Bu amaçla da Avusturya Milli takım oyuncusunun transferini gerçekleştirerek Adanamızın 1.Lig'de temsil edilmesi adına katkı sağladık. Hedefe ulaşana kadar da takıma destek vermeye devam edeceğiz. Adanamızın 1.Lig için hazır olduğunu görüyorum. Bu doğrultuda tüm hemşerilerimizin voleybola destek vermeleri çağrısında bulunuyorum" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet