Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Pazarcı Esnafından Başkan Turgut'a Teşekkür

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Cuma pazarındaki köylü pazarını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi

Pazarcı Esnafından Başkan Turgut'a Teşekkür

Gündem   A+a-

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Cuma pazarındaki köylü pazarını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek, onların isteklerini de dinleyen Turgut'a, pazarcı esnafı asfaltlama çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Belediye hizmetleri dışında günlük mesaisinin büyük bir bölümünü vatandaşlarla iç içe, onların sıkıntılarını dinleyerek geçiren Başkan Mustafa Turgut, bu seferde Cuma pazarı içerisinde kurulan köylü pazarını gezdi.
Silifke'ye yakışan ve modern bir pazar yeri kurulması için çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Köylü pazarımız daha önce toz ve toprak içerisindeydi. Buranın zeminini de asfaltlayarak, esnaflarımızın daha temiz bir ortamda satış yapmalarını sağladık. Alışveriş yapan vatandaşlarımızda, esnaflarımızda yapılan bu hizmetten memnun kaldılar. Temiz bir ortamda insanlarımız ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Pazarcılarımız artık bu konuda daha duyarlı ve bilinçliler. Eskiden etrafa kötü kokular yayılıyordu. Şimdi bu sorunu çözdük ve hijyenik koşullarda halkımıza hizmet veriliyor" dedi.
Belediye Başkanı Turgut, pazar civarında bulunan seyyar tuvaletlerinde daha temiz ve düzenli bir şekilde kullanılması gerektiğine dikkat çekerek, bozuk olan tuvaletlerinde onarılacağını ifade etti.
Başkan Turgut'un her zaman esnafın yanında olduğunu belirten pazarcı esnafından Mehmet Köklü, "Başkanımız sağ olsun sorunlarımızla tek tek ilgileniyor. Her zaman yanımızda ve çözüm üreten bir yapıya sahip. Eskiden pazarcılarımızın birçoğu çöpünü, pisliğini olduğu yerde bırakıp gidiyordu. Alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımızda ister istemez bu durumdan son derece rahatsızdı. Bundan sonra pazarcı esnafı olarak daha duyarlı ve daha temiz koşullarında satışlarımızı yapacağız. Uygulamalardan hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımız memnun kaldılar. Her konuda yanımızda olan başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar