Skip Navigation Links

Eğitime Sunulan Katkıya Plaket..

Eğitime gönül vermiş çok önemli bir topluluğu temsil eden İskenderun Güney Eğitim Vakfı'nın Başkanı Şefik Uyar, eğitime verilen desteğin Türkiye'nin g

Gündem   A+a-



İskenderun Güney Eğitim Vakfı, geleneksel gecesini düzenledi. İskenderun Grand Plaza’da düzenlenen geceye Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu ve İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek başta olmak üzere seçkin davetli topluluğu katıldı.
Eğitime gönül vermiş çok önemli bir topluluğu temsil eden İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın Başkanı Şefik Uyar, eğitime verilen desteğin Türkiye’nin geleceğine sunulan en önemli katkı olduğuna vurgu yaptı.
Daha fazla ekonomik durumu kötü gencin üniversite hayalini gerçekleştirmesi için bursları ve bağışlarıyla katkı sunan eğitim gönüllülerine plaketlerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu ile İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek verdiler.
Plaketlerin verilmesinin ardından toplu bir hatıra fotoğrafı çektiren İskenderun Güney Eğitim Vakfı yönetim kurulu ile eğitim gönüllüleri, geceye katılan davetlilerden de alkış topladılar.
Gecede plaket alan eğitim gönüllülerinin isimleri şöyle; Mahir Taner, Ahmet Kirmit, Özer Çağşar, Mecit Atar, Zekiye Akbay, Nihat Belli, Haşim Sağır ve Ali İnan.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet