Skip Navigation Links

Mahallede Ramazan Etkinlikleri Samandağ'da

HBB'nin düzenlediği Mahallede Ramazan Etkinlikleri,ilçe ilçe dolaşmaya devam ediyor.

Mahallede Ramazan Etkinlikleri Samandağ'daWeb
TV

Gündem   A+a-

Ramazan  eğlenceleri Cumartesi akşamı  Samandağ'a konuk oldu.

 

Ramazan Ayı'nın son günlerinde de eğlencelerine devam eden, birlik ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla HBB'nin düzenlediği  Mahallede Ramazan Etkinlikleri, karnaval havasında geçmeye devam ediyor. Samandağ Hıdırbey'de Büyükşehir Belediyesi'nin halk ile  buluğu iftar yemeğinde; mercimek çorbası, fırında tavuk, pirinç pilavı ve hurma Samandağlılara sunuldu.

 

Ardından Samandağ Çevlik Sahilde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri'nde, ilk olarak sahneye çıkan Karagöz ve Hacivat başta çocuklar olmak üzere izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. sırasıyla sahne alan akrobasi grubu, Tuzsuz Deli Bekir, Köçek ve ağzından ateş çıkaran adam izleyenlere nostalji tadında bir Ramazan gecesi yaşattı.

Sahneye konuşma yapmak üzere büyük bir alkış tufanı ile çıkan Savaş; Ramazan Ayı boyunca ilçe ilçe dolaşarak sizlere iftar yemekleri ve eğlenceler sunmaya devam edeceğiz. Bugün Samandağ'dayız ve burada inanılmaz bir kalabalık var. Sizin sevginize layık olmak için 2 gün önce İstanbul'da bana layık görülen Yılın Başkanı ödülünü tüm Hatay adına aldım ve sizlere armağan ediyorum. Dilerim ki Ramazan Ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmeye devam eder. Hepinizin Ramazan Ayını kutluyorum. '' şeklinde konuştu.

Son olarak Ahmet Coşkun ve Volkan Sönmez'in müzik eşliğinde şiir okumalarına Samandağ halkı hep bir ağızdan eşlik etti. Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Çanakkale zaferinin vurgulandığı sırada ise Samandağlılarla birlikte Çanakkale Türküsünü söyleyen Ahmet Coşkun ve Volkan Sönmez'e alkışlar eşliğinde tezahürat yapıldı.

 

Şenlik devam ederken izleyenlere şerbet (meyan kökü) ikram edildi.

Mahallede Ramazan Etkinlikleri Samandağ'da videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet