Skip Navigation Links

Aktopraklı Çocukların İlk Ramazan Etkinliği

Şehitkamil Belediyesi tarafından Seyrantepe ve Aktoprak Mahallesinde düzenlenen Ramazan Şenlikleri çerçevesinde ilk defa etkinliklerine katılan çocukl

Aktopraklı Çocukların İlk Ramazan Etkinliği

Gündem   A+a-

Şehitkamil Belediyesi tarafından Seyrantepe ve Aktoprak Mahallesinde düzenlenen Ramazan Şenlikleri çerçevesinde ilk defa etkinliklerine katılan çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Katıldığı yarışmada birinci olan Hasan Kaymaz, ilk defa böylesine anlamlı bir etkinliğe katıldığını belirterek, yarışmada birinci olduğu içinde mutlu olduğunu dile getirdi.
Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan Ramazan Şenlikleri Seyrantepe ve Aktoprak Mahallelerinde devam etti. Düzenlenen etkinlikte, tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, gibi birçok etkinlikler düzenlendi. Daha sonra sahneye çağırılan çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yapılan yarışmalarla hoş vakit geçiren çocuklara Şehitkamil Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler sunuldu. İlk defa böylesine güzel bir etkinliğe katıldığını dile getiren Hasan Kaymaz, "Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliğine katıldık. Burada çok güzel ve eğlenceli dakikalar geçirdik. Hacivat-Karagöz oyunu, tiyatro gösterisi, sihirbazlık gösterisi ve birçok etkinlikleri izleme fırsatı bulduk. Ayrıca burada çeşitli yarışmalar düzenlendi. Bende katıldığım yarışmada birinci oldum ve bunun karşılığında çeşitli hediyeler verildi. Bunun için çok mutluyum. Hayatımda ilk defa böylesine güzel bir etkinliğe katılıyorum. Bizlere bu etkinliği düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.
Rakibi ile karşılaştığı yarışmada ikinci olan Talha Yavuzatmaca ise, bugün kendisinin doğum günü olduğunu ve en güzel doğum günü hediyesini Şehitkamil Belediyesi tarafından aldığını söyledi. Talha Yavuzatmaca, "Bugün benim doğum günüm ve burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Belediyemizin yapmış olduğu Ramazan etkinlikleriyle gönlümüzce eğleniyoruz. Bizler için her türlü oyun ve çeşitli etkinlikler yapıldı. Burada arkadaşlarımızla birlikte yarışmalara katıldık. Yarışmalarda birinci olmayı çok istiyordum fakat ikinci oldum. Bu da benim için büyük bir başarı. Bugün en güzel doğum günümü yaşadım. Bizlere böylesine güzel bir etkinliği düzenleyen Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerin her zaman devam etmesini diliyorum" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet