Skip Navigation Links

İştar Kursiyeri Çocuklar Hayvanat Bahçesini Gezdi

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, İŞTAR Kadın Merkezi kursiyeri çocuklara güzel bir sürpriz yaparak, Tarsus Hayvan Parkı'na götürdü

İştar Kursiyeri Çocuklar Hayvanat Bahçesini Gezdi

Gündem   A+a-

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, İŞTAR Kadın Merkezi kursiyeri çocuklara güzel bir sürpriz yaparak, Tarsus Hayvan Parkı'na götürdü. Çocuklar, Hayvanat Bahçesi'nde birçoğunu ilk kez gördükleri hayvanları heyecan ve merakla izledi.
Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı İŞTAR Kadın Merkezi, Çay ve Çilek Mahalleleri'nde yaşayan kursiyer çocuklara güzel bir tatil sürprizi yaptı. Merkezde bağlama, gitar, erbane ve folklor kurslarına katılan 200 çocuk, İŞTAR yetkilileri tarafından Tarsus Hayvan Parkı'na götürüldü. Ancak film ve belgesellerde gördükleri yüzlerce canlıyı karşılarında gören çocuklar, heyecan ve şaşkınlıklarını gizleyemedi. Parkı dolaşarak unutulmaz anlar yaşayan kursiyer çocuklar, parktaki hayvanları cep telefonları ile kaydettiler.
Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, çocuklara güzel bir gün yaşattıkları için İŞTAR Kadın Merkezi yetkililerine teşekkür ederek, kursiyer çocuklara yönelik benzeri sürpriz ve etkinliklerin devam edeceğini belirttiler. Ailelere de bir çağrı yapan Eş Başkanlar, yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmeleri ve sokağın risklerinden uzaklaşmaları için çocuklarını merkez bünyesinde verilen kurslara göndermeye davet ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet