Skip Navigation Links

Hatsu'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU),kış aylarında meydana gelen su baskınlarının önüne geçmek için tedbir a

Hatsu'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), kış aylarında meydana gelen su baskınlarının önüne geçmek için tedbir alıyor.
HATSU Genel Müdürlüğü, özellikle kış aylarında sağanak yağışlarla birlikte meydana gelen su baskınlarının ve göletlerin önüne geçmek için merkez ilçe Antakya'ya bağlı Esentepe Mahallesi 16. Sokakta 350 metre yağmur suyu hattı döşedi.
Döşenen yeni yağmursuyu hattı ile birlikte su birikintilerinin yanında yol tahriplerine ve kapanmalarına da engel olduklarını bildiren yetkililer, yağmursuyu hattı çalışmasının yanında sokakta 250 metre kanalizasyon hattının döşendiğini ve sokağın kanalizasyon eksiğinin giderildiğini kaydetti.
Hatay'a daha sağlıklı ve temiz bir ortam oluşturmak amacıyla çalışmaların her noktada devam edeceğini belirten yetkililer, yapılan çalışmalarda toplamda 1 ekskavatör, 1 kepçe, 1 kamyon ve 10 personelin görev yaptığını kaydetti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet