Skip Navigation Links

Tartıştığı komşusunu pompalı tüfekle öldürdü

Hatay'da, komşusunu pompalı tüfekle ateş ederek öldüren şahıs, polisin yoğun çabaları sonucu teslim oldu.

Gündem   A+a-

 
Tartıştığı komşusunu pompalı tüfekle öldürdü
 
Hatay'da, komşusunu pompalı tüfekle ateş ederek öldüren şahıs, polisin yoğun çabaları sonucu teslim oldu.
Alınan bilgiye göre, Orhanlı Mahallesi'ndeki bir binadan tartışma sesleri ve tek el silah sesi duyuldu. Hasan Dizlek (38) adlı vatandaş, kanlar içerisinde oturduğu binanın kapısının önüne kadar sürünerek indi. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine giden polisler, kapının önünde ağır yaralı halde yatan Dizlek'i buldu. Ambulansla Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dizlek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Polis ekipleri, Hasan Dizlek'i tek kurşunla göğsünden yaralayan şahsın üst komşusu Ramazan Yüce (68) olduğunu belirledi. Yüce'nin kapısını çalan polisler yanıt alamayınca çevrede araştırmalara başladı. Bu arada Ramazan Yüce'nin, Dizlek'i göğsünden vurduğu pompalı silahı ile evin çatısına çıktığı belirlendi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Yüce'yi özel harekat polisleri bir süre ikna etmeye çalıştı. Yüce, ekiplerin çay teklifini, olay yerine gelen polislerin sayısının az olduğu gerekçesiyle kabul etmedi. Yüce, polislerin "Neden vurdun?" sorularını da yanıtsız bıraktı. Polis ekiplerinin yaklaşık bir saatlik ikna çabalarının ardından Ramazan Yüce silahıyla birlikte teslim oldu.
Yaşamını yitiren Dizlek'in yakınları ve komşuları sinir krizi geçirdi. Ramazan Yüce ile Hasan Dizlek'in neden tartıştığı henüz belirlenemedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet