Skip Navigation Links

Kaçak Moloz Dökenlere Ceza Kesildi..

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Denetim Ekibi,

Kaçak Moloz Dökenlere Ceza Kesildi..

Gündem   A+a-

Hatay genelinde kaçak ve izinsiz dökülen inşaat atıkları ve molozları kaldırmaya devam ediyor.

 

Son günlerde halktan yoğun bir şekilde gelen şikâyetleri değerlendiren ekipler zaman kaybetmeden harekete geçerek, moloz kaldırma işlemine Uğur Mumcu Caddesi'nde başladı. Uğur Mumcu Caddesi üzerinde uzun zamandır gelişigüzel yerleşim yerinin ortasına dökülen moloz yığınlarının kuvvetli rüzgâr sonucu yol açtığı kirlilik ve toz müdahale sonucunda engellendi. Özelikle halkın evlere dolan yoğun tozdan şikâyetçi olması üzerine çalışmalarını burada sürdüren ekip, çalışmaları sonucunda molozların bir kısmı kaldırıldı. Tamamının kaldırılması için ise çalışmalar devam ediyor.

 

Çalışmalar sona erdikten sonra buraya dikilen tabela ve zabıta ekipleri eşliğinde yapılacak denetimler ile tekrar aynı yere kaçak moloz dökülmesinin önüne geçilecek. Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki moloz kaldırma işini 1 kepçe, 1 ekskavatör ve 4 kamyon ile 8 personel yürütüyor.

 

KAÇAK MOLOZ DÖKENLERE CEZA KESİLDİ

  

Ayrıca Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Dolgun yaptığı açıklamada: Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Denetim Ekibi ile zabıta ekiplerinin birlikte yürüttüğü çalışmalar sonucunda kentin üç farklı bölgesinde kaçak moloz dökümü yapan şahısların tespit edildiğini duyurdu. Şahısların traktörler ile şehrin farklı bölgelerine döküm yaptıkları esnada ekipler tarafından fark edildiğini ve gerekli cezai işlemlerin uygulandığı, şahısların her birine kaçak moloz dökmekten 750’şer lira para cezası kesildiğini bildirdi. Daha önce de bu konuda gerekli toplantı ve açıklamalar yaptıklarını, bu konuda kararlı olduklarını belirten daire başkanı, kaçak moloz dökümüne kesinlikle izin verilmeyeceğini ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet