Skip Navigation Links

Örnek Dayanışma!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı'nın, Hatay ve İskenderun protokolüne yönelik verdiği iftar yemeğinde 'birlik ve beraberlik' rüzgar

Gündem   A+a-

 
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’nın, Hatay ve İskenderun protokolüne yönelik verdiği iftar yemeğinde ‘birlik ve beraberlik’ rüzgarı esti.
 
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Hatay ve İskenderun protokolüne yönelik verdiği iftar yemeğinde, İskenderun’dan konuk ettiği 100’e yakın vatandaşımızla birlikte orucunu açtı. Yelken Kulübü’nde düzenlenen iftar yemeğinde sevgi ve dayanışma örnekleri sergilendi. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, YK üyeleri Ayhan Tosyalı, Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding CEO’su Suhat Korkmaz, İhracat Direktörü Şerif Tosyalı’nın ayakta karşıladığı konuklar iftar masalarında yerlerini alırken, tam anlamıyla bir ‘hoşgörü’ hakimdi..
 
İftar yemeğine; Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MKÜ Rektörü Salih Güder, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Dörtyol Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Mehmet Öz, Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, belediye başkanları, oda başkanları, meclis üyeleri, AK Parti ve MHP’nin ilçe başkanları ile iş dünyasından oluşan geniş bir davetli toplumluluğu katıldı.
 
 
HOŞ VE RENKLİ SOHBET
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun’un birçok yerinden davet edilen ve ilk defa protokolle iftar yemeğine katılan ailelerle yakından ilgilenirken, hoş ve renkli sohbet dikkatlerden kaçmadı. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı da, aynı masada birlikte orucunu açtığı konuklarla uzun süre sohbet ederek, ‘dayanışmanın’ en güzel örneğini sergiledi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin protokolde yan yana oturdu ve keyifli sohbette daldılar.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve iftar yemeğine katılan tüm belediye başkanları arasındaki diyalog ise ‘çok güzel hareketler’ olarak yorumlandı.
 
SOSYAL YARDIMLAŞMAYA KATKI SUNUYORUZ
İftar yemeğinde İskenderun eski Müftüsü Remzi Yavuz’un okuduğu duanın ardından, bir konuşma yapan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, bölgemizdeki hayırseverlerimizin özellikle yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım konusunda adeta yarış halinde olduğunu anımsatarak, şöyle dedi:
“İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayının bir iftar yemeğini hep birlikte eda ediyoruz. Ülkemizin genel sosyo-ekonomik göstergelerine baktığımızda, yaşadığımız bölge olarak hamdolsun ki gelişmişlik rakamları açısından üst sıralarda yer alıyoruz.
Bu tablonun oluşumunda bölgemizdeki sanayileşme ve ticari faaliyetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinin de katkısı yandsınamaz. Memnuniyetle görüyoruz ki, özellikle ramazan ayının da etkisiyle bölgemizde hayırseverlerimiz özellikle yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım konusunda adeta yarış halindedir.
Kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz, parti teşkilatlarımız, derneklerimiz, sanayicilerimiz, işadamlarımız esnaf arkadaşlarımız, hemen her kesim kendi gücü yettiğince adeta kapı kapı dolaşarak sosyal yardımlaşmanın, yardımseverliğin en güzel örneklerini sergiliyorlar. Bizde Tosyalı Holding olarak, bütün bu faaliyetlere olabildiğince katkı sağlıyoruz. Yine sosyal sorumluluğumuzun gereği Mülki idarecilerimizden esnafımıza, Sanayicimizden Tüccarımıza, Milletvekillerimizden vatandaşlarımıza kadar olabildiğince geniş bir katılımla bir iftar yemeğinde bir araya gelerek hep bir ağızdan dua ile sohbet etme imkanı bulduk. Bu güzel buluşmaya katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, Ramazan ayının, ülkemize ve ailelerimize bolluk, sağlık, ve saadet getirmesini diliyorum.”
İftar yemeğinde dostluklarını pekiştiren ve tam anlamıyla dayanışma örneği sergileyen konuklar, keyifli iftar yemeğinde moral depoladıklarını da dile getirdi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet