Skip Navigation Links

Yenişehirliler İftar Sofrasında Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Yenişehir ilçesi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi

Yenişehirliler İftar Sofrasında Buluştu

Gündem   A+a-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yenişehir ilçesi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Binlerce Mersinlinin bir araya geldiği iftar programında, ilçe halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Kocamaz, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Kocamaz, "Ramazan'da insanlar aynı sofraya oturarak, birbirlerinin derdini dinliyor ve çözüm üretmeye çalışıyor. İbadet doruğa çıkıyor. İnsanlar oruç tutarak, aç olan insanların yaşadığı sıkıntıların farkına varıyor. Bizler de kurulan bu iftar sofralarıyla tüm ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz" dedi.
Kocamaz, Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma, hoşgörünün sembolü olduğunu ifade ederek, "İnşallah hayatta olduğumuz sürece Mersin'de Ramazan'ın farkına herkes varacak ve insanlar bir araya gelecek. Mersinliler Ramazan'ın manevi ruhunu yaşayıp, aynı havayı teneffüs ederek aynı ortamları paylaşacak" diye konuştu.
Başkan Kocamaz konuşmasının devamında, İslam alemi üzerinde oynanan oyunların ve dökülen kanların bir an önce son bulmasını temenni etti. Bu oyunlara karşı birlik ve beraberlik içerisinde tek bir ses, tek bir yürek olunması gerektiğinin altını çizen Kocamaz, "Tüm dünyada emperyalist güçler oyunlarını İslam alemi için sahneye koyuyor. İnşallah İslam alemi huzura, selamete erer" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet