Skip Navigation Links

Kudret Bülbül Valiliğini Ziyaret Etti

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül beraberindeki bir heyetle birlikte Kilis'e gelerek,Vali Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti

Kudret Bülbül Valiliğini Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül beraberindeki bir heyetle birlikte Kilis'e gelerek, Vali Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.
Vali Süleyman Tapsız, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kilis'e gelen Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül'ü makamında ağırlarken, İlde yaşayan Suriyeliler hakkında bilgilendirmede bulundu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kudret Bülbül'e plaket verdi.
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül yaptığı açıklamada, "Milletimiz, Suriyeliler için çok büyük özveride bulunuyor. Yapılan yardımlar misafirperverliğimizi net bir şekilde ortaya koyuyor" dedi.
Kamplardaki Suriyeli öğrenciler hakkında yürütülen eğitim faaliyetlerini anlatan Bülbül, 10 kampta Suriyeli öğrencilere Türkçe öğretildiğini, Türkçe öğrenen başarılı Suriyeli öğrencilerin Türkiye'deki üniversitelere yerleştirildiğini belirterek, Türkiye'ye daha rahat entegre olmaları ve sorunlarını çözebilmek için Suriyelilere Türkçe dil kursları düzenleyeceklerini söyledi.
Başkan Bülbül, daha sonra temaslarda bulunmak üzere Elbeyli Konteyner Kentine geçerek orada incelemelerde bulundu. Sosyal tesisleri ve okulları gezen Bülbül, Suriyeli müzisyenlerin hazırlamış olduğu küçük müzik dinletisini izledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet