Skip Navigation Links

Adil Koç, Ekonomiye Yön Verenleri Ağırladı..

İskenderun Körfezi’nin ve Türkiye’nin bir çok sektörde faaliyet gösteren saygın sanayi gruplarından

Adil Koç, Ekonomiye Yön Verenleri Ağırladı..Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Körfezi’nin ve Türkiye’nin bir çok sektörde faaliyet gösteren saygın sanayi gruplarından Koç Group, Ramazan ayı nedeniyle protokol üyeleri, çalışanları, müşterileri, sanayici dostları  ve tedarikçileriyle iftarda bir araya geldi.

Birkaç gün önce çalışanlarıyla Mikado Restoran’da iftar açan Koç Group Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koç, daha sonra da İskenderun Yelken Kulübü’nde protokol üyeleri, sanayici dostları, müşterileri ve finans dünyasının temsilcilerini ağırladı.

Misafirlerini kapıda Group Genel Müdürü Veis Özçelik, Satış Müdürü Adnan Alkış, Finans Müdürü Hakan Çalışkantürk, Mehmet Günay ve  idari personeliyle birlikte karşılayan Koç Group Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koç, örnek bir misafirperverlik sergiledi.

Birbirinden güzel ilahiler eşliğinde iftar saatini bekleyen misafirlerle yakından ilgilenen Adil Koç, bölge ekonomisinin mihenk taşı, her biri ayrı bir değer olan sanayicilerle sohbet etti.

İftar yemeği,  önce İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesi ve peşinden de vergi rekortmenleri listelerinin açıklandığı döneme denk gelince, sohbetler de bu yönde gerçekleşti.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz’ın da katıldıkları iftar yemeği, yemeklerin yenmesinin ardından ekonomi ve siyaset sohbetleriyle devam etti.

İftar yemeğinde Ramazan Aylarının vazgeçilmezi meyan kökü şerbeti ikramı da davetliler tarafından çok beğenildi.

Adil Koç, Ekonomiye Yön Verenleri Ağırladı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet