Skip Navigation Links

Başkan Çelikcan, Gazi Ve Şehit Ailelerine İftar Verdi

YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT ÇELİKCAN YÜREĞİR KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR VERDİ.

Başkan Çelikcan, Gazi Ve Şehit Ailelerine İftar Verdi

Gündem   A+a-

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Kültür Merkezi'nde gazi ve şehit ailelerine iftar yemeği verdi.
Yemeğe gazi ve şehit ailelerinin yanı sıra Başkan Mahmut Çelikcan ve eşi Mehtap Çelikcan, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kara, Yüreğir İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Tatar, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Emine Kunt, Türkiye Harp Malulü Gazi ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Melahat Ongun, Emniyet Teşkilatı, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Emine Bilgen, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Ahmet Çözer, Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Mustafa Uslu katıldılar.
Yemekte bir açıklama yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Gazi ve şehit ailelerimizle birlikte iftar yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu ailelerimizle ne kadar övünsek azdır. Çünkü şehit ve gazilerimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bizim ise huzur ve güvenimiz için canlarını hiç tereddüt etmeden feda ettiler. Onlar bizim her zaman gururumuzdur ve gururumuz olmaya da devam edeceklerdir" şeklinde konuştu.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçede sokak iftarlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek "Bu sene 19 ayrı noktada 40 bin vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Bu iftarlar ile birlikte vatandaşlarımızla hasbıhal ediyoruz, konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alıyoruz. Aynı sofranın etrafında beraber orucumuzu açıp Ramazan sevincini ve güzelliğini beraber yaşıyoruz. Eski komşuluk ilişkilerini tekrar yaşatıyoruz. Amacımız önümüzdeki yıllarda bu sayıyı artırarak, her mahallede sokak iftarı düzenlemeyi düşünüyoruz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet