Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Memleketin Emin Ağası Sert Konuştu!!!!

AK Parti Hatay İl Genel Meclis Üyesi İşadamı Emin Dönmez, inşaatına başlanan üst geçit civarındaki Emin Hotel ve İl Genel Meclisi'nde yaptığı çalışmal

Gündem   A+a-

Memleketin Emin Ağası Sert Konuştu!!!!
AK Parti Hatay İl Genel Meclis Üyesi İşadamı Emin Dönmez, inşaatına başlanan üst geçit civarındaki Emin Hotel ve İl Genel Meclisi’nde yaptığı çalışmalar ile AK Parti Hükümeti’nin İskenderun’a yaptığı yatırımları 8. Gün Haber’e anlattı.
Emin Hotel’in, 3 yıldızlı, 100 yataklı ve 6 kattan ibaret olduğunu belirten Emin Dönmez, Hotelin 2011 sonuna doğru hizmete geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

İl Genel Meclis Üyesi kimliğiyle konuşurken sinirlenen Emin Dönmez, AK Parti Hükümeti’nin yaptığı yatırımların bazı çevreler tarafından görmezden gelindiğini belirterek, sert konuştu. İskenderun Belediyesi’nin çalışmalarının AK Parti Hükümeti’nin de desteğiyle iyi gittiğini belirten Emin Dönmez, tüm yatırımları sıralarken, İskenderun’a gelecek içme suyunun yine AK Parti Hükümeti’nin desteğiyle en kısa sürede ulaşacağını hatırlattı.
Köylere ve İskenderun’un geneline gelen hizmetleri sıralayan Emin Dönmez, “
Köylerimizin bütün asfalt olmayan anayollarını asfaltladık, parke taşları olmayan köyümüz yok. Menfez, köprü, su, su depoları, bütün köylerimize hükümetimizin sayesinde, çok büyük hizmetler verildi. bu 5-6 yıldan beri İskenderun’a verilen hizmetler, 50 yıldan beri almamıştır.


İskenderun’da hizmetler saymakla bitmiyor. Vatandaş bazen soruyor ne yaptınız diye? Gözü görmezse adamın ne yaptığını bilir mi? İşte üniversite, adliye sarayı, devlet hastanesi 250 yataklı 70 dönüm üzerine kurulmuş, tapu, emniyet sarayı, postane, daha neler sayalım bu hizmetler küçümsenecek bir şey mi? Elektriğin alt yapısı verildi, birileri mahkemeye verdi, şuanda Çarmıklı İlkokuluna kadar geldi. Mahkeme hallolursa inşallah yakında oda başlayacak. Madenli köyüne balıkçı barınağı yapılıyor. Bir iki aya kadar başlayacak inşallah, İskenderun’da ki bu hizmetleri İskenderun 50 yıldan beri görmüş mü? Görmemiş, Nüfus dairesi yeni bir yer kiralık, eski yerini restore ediyoruz bir yıla kadar Nüfus Dairemizi geri eski yerine götüreceğiz. İskenderun’da bazı arkadaşlar görmek istemezlerse hükümetin yaptıklarını ne diyebilirim. Şu inşaatlara bakın, bunlar kimin sayesinde? Son 5 yılda İskenderun’da yapılan inşaatlar 50 yılda yapılmamıştır. Vatandaş yapıyor! Vatandaş yapıyor ama onlar da ev sahibi oluyorlar. Banka faizleri düşürüldü, hükümetimiz 0.79’lara kadar düşürdü, bu güne kadar neden düşmemişti? İşte hükümetimiz, Madenli, Akçalı, Gökmeydan arasını turizm alanına aldı. İnşallah orayı da birkaç aya kadar bir turizmciye vereceğiz.

Oraya iki bin kişilik otel yapılacak. İşte suyu getirttiriyoruz, İskenderun belediyesiyle işbirliğiyle, Sayın Bakanımız belediye başkanına yardımcı olacak. Suyun ihalesi veriliyor, arıtma tesisi ihalesi verildi, inşallah birkaç güne kadar başlayacak Azganlık beldesinin oraya, büyük su depolarını belediye ihaleye verdi. Bir seneye kadar bu memlekette sular akacak hükümetin sayesinde hep bunlar. Belediyenin bunu yapmaya gücü yetmez ama hükümet her şeyi yapar. Sağolsun belediye başkanımız, Sayın Bakanımızla birlikte teşviki mesaide. Bu suları getirmek için, memlekete hizmet etmek içindir. Belediye sudan kazandığı paranın iki üç katını elektrik parası ödüyor. Yarın inşallah suyumuz geldiği zaman, sular da ucuzlayacak, vatandaş içecek su bulacak. Evinde çeşmesinden aynen hayat suyu gibi su içecek. Belediye başkanımızda sağolsun çalışıyor. Bundan iyisi de can sağlığı, hükümet tam gaz olarak çalışıyor. Hükümete hiç kimsenin diyecek bir şeyi yoktur. Hükümete bir şey diyecekleri zaman, eski hükümetler ne getirmiş onları sorsunlar. Bir rahmetli Turgut Özal getirdi, birde Tayip Erdoğan hizmet getirmiştir. “ dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar