Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Eğitim Sertifikaları Sahiplerine Dağıtıldı

Dörtyol Belediyesi Hizmet içi eğitim programı çerçevesinde eğitim belgesi almaya hak kazanan belediye personellerine belgelerini dağıttı.

Eğitim Sertifikaları Sahiplerine Dağıtıldı

Dörtyol   A+a-

Belediye personellerinin daha verimli çalışabilmesi, vatandaşa sunulan hizmet kalitesinin arttırılması, ayrıca bilgi ve belge alışverişinin sağlıklı, hızlı ve güvenli bir biçimde yürütülmesini sağlamak için 17.06.2015 – 25.06.2015 tarihleri arasında gruplar halinde olmak üzere toplam 150 belediye personeline seminer verildi. Dışarıdan hiçbir destek alınmadan tamamen Dörtyol Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programı personeller tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Dörtyol Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Programı seminerine katılan Belediye personellerine belgelerini Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy verdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “ Dörtyol Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmetlerin en güzelini sunmak, vatandaşlarımızın belediyemizden memnun ayrılmasını sağlamak ve kurumsallaşma adına İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz tarafından personelimize bir eğitim semineri düzenledik. Bu bağlamda özveriyle çalışan, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan belediye personelimize teşekkür ediyorum. Dörtyol Belediyesi olarak kurumsallaşma adına ciddi manada yol kat ettik. Bundan sonra çalışmalarımız devam edecek.” Dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar