Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nardüzü Mahallesine 1500 Kişilik Namazgah..

Göreve geldiği günden itibaren “Kenti halkla birlikte yöneteceğiz” diyen ve halkı yerel yönetim sürecine de dahil ederek

Nardüzü Mahallesine 1500 Kişilik Namazgah..

Arsuz   A+a-

örnek bir belediyecilik sergileyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Nardüzü Mahallesi'nde yapılması planlanan yaklaşık 1500 kişilik namazgah projesini mahalle halkı ve mahallenin ileri gelen dini inanç önderleri ile birlikte değerlendirdi.

Nardüzü Hizmet Binası'nda düzenlenen toplantıda vatandaşların rahat ve hijyenik bir ortamda adaklarını ve bayramlarını yapabilmelerine imkan tanıyacak olan  iki katlı namazgah projesini anlatan Başkan Culha, vatandaşların fikir ve taleplerini de dinledikten sonra Nardüzü Halkı'na 7 bin 200 metrekare alana yapılması planlanan bir kent meydanı projesi müjdesi de verdi.

Nardüzü ve Karaağaç Mahallelerinin altyapı projesinin çizildiğini, proje biter bitmez de altyapının ihalesinin yapılacağını anlatan Başkan Nazım Culha, yaklaşık 555 kilometrelik birinci etap altyapı projesine 2016 yılında başlanacağını dile getirdi.

Vatandaşların besicilikle ilgili ciddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getirmelerinin ardından Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Yetkimiz ve gücümüz oranında tüm talepleri değerlendiriyoruz, akılcı ve yasal çözümlerle de sorunları çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Besicilikle ilgili Karahüseyinli Bölgesi'nde bir yer bulduk. Bu arsanın Milli Emlak Müdürlüğü'nden bize tahsis edilmesini isteyeceğiz ve burayı besicilere parselleyerek verilecek süre içerisinde de besicilerin oraya taşınmasını talep edeceğiz" diyerek, konuyla ilgili çalışmalar yaptıklarını ifade etti

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş