Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mezuniyet Töreninde Evlenme Teklifi

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 2014-2015 Eğitim öğretim yılını başarı ile bitiren 227 hekim için mezuniyet töreni düzenledi

Mezuniyet Töreninde Evlenme Teklifi

Yerel   A+a-

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 2014-2015 Eğitim öğretim yılını başarı ile bitiren 227 hekim için mezuniyet töreni düzenledi.
Kongre Merkezinde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Prof. Dr. Seyhan Tükel, Prof. Dr. Şeref Erdoğan, akademisyenler öğrenciler ve aileleri katıldı.
Fakülte dönem birincisi Taylan Bilici'nin yaş kütüğüne adını çakmasının ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar dönem birincisi Bilici'ye diploma ve plaketini takdim etti.
Diplomasını alan dönem birincisi Taylan Bilici birde sürpriz yaptı. Sahnede eline mikrofonu alan Bilici, dönem arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. Kız arkadaşını sahneye davet eden Bilici, cebinden çıkardığı yüzük ile evlenme teklifinde bulunurken kız arkadaşı da bu teklifi kabul ederek yüzüklerini taktı.
Törende, diplomalarını alan öğrenciler sahnede hep bir ağızdan okunan Hippokrat yemininin ardından keplerini havaya fırlatarak doktorluk mesleğine ilk adımı attı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş