Skip Navigation Links

Başkan Fadıloğlu İftarda Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iftar yemeğinde mahalle muhtarları ile buluştu.

Başkan Fadıloğlu İftarda Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Gündem   A+a-

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iftar yemeğinde mahalle muhtarları ile buluştu. Her fırsatta mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, Dülük Tabiat Parkı'nda düzenlenen iftar yemeğinde muhtarlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.
"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"
Dülük Tabiat Parkı Göl Kafe ve Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ve muhtarlar katıldı. Ramazan'ın bereketinden hep birlikte faydalanmak için bir araya geldiklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Biz bir aileyiz, muhtar kardeşlerimiz ve bizler bu millete hizmet etmek adına seçilmiş görevlileriz. Bizim amacımız bu milletin hayat kalitesini yükseltmek. Bu işi yaparken de tek başına yapamazsınız, bu iş ekip işidir. Bu ekibin ana oyuncuları da siz muhtarlarımızsınız. Elele verdiğimiz müddetçe yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Mahallelerdeki vatandaşlarımıza sizlerin aracılığıyla ulaşıyoruz. Bizlere gösterdiğiniz her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. İmkanlarımızı eşit bir şekilde paylaşarak, herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Her mahallenin kendine özgü sorunları var, bunların hepsini ayrı ayrı ele alıp çözmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğiniz günden beri hep birlikte iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Katılımınız için teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Hep birlikte Ramazan'a ulaştık, inşallah nice Bayramlara da ulaşırız. Siz muhtarlarımızın ve tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan ayı kutlu olsun" dedi.
"BİZLER BİR AİLEYİZ"
İftarda bir araya gelen mahalle muhtarları ise, "Başkanımızın sayesinde bugün muhtar arkadaşlarımızla bir araya geldik. Ramazana yakışır bir iftar oldu. Uzun süre göremediğimiz arkadaşlarımızla bugün görüşme imkanımız oldu. Belediye başkanımız sürekli bizlerle birlikte oluyor. Bizler bir aileyiz ve bundan şeref duyuyoruz. Belediyemizin hizmetlerinde herhangi bir eksiklik yok. Bu güzel ve anlamlı iftarda bizleri bir araya getirdiği için ve mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet