Skip Navigation Links

Miras Davası İntihara Sürükledi !!!

İskenderun’da hafta sonu iftara yakın dakikalarda yaşanan intihar girişimi polisin dikkati ve takdir edilir çabası sonucu sorunsuz atlatıldı.

Miras Davası İntihara Sürükledi !!!Web
TV

Yaşam   A+a-

İskenderun Pirireis Mahallesi Turist Kampı civarında bir apartmanın damına çıkan adının Aynur Bölükbaşı olduğu öğrenilen 50 yaşlarında bir kadın, herkesin yüreğini ağzına getirdi.

İntihar vakası olduğu ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, ambulans ve itfaiye, tüm hazırlıklarını tamamlayıp apartmanın damında süren pazarlık ve ikna çabalarının sonucunu beklemeye başladı.

Her türlü ihtimali göz önünde bulunduran emniyet ve itfaiye ekipleri hava yatağı ve  merdiveni müdahele için hazır tuttular.

Meraklı kalabalığı cep telefonuyla çekim yaptıkları gözlenen intihar vakasında Aynur Bölükbaşı’nın miras davasında haksızlığa uğradığını iddia ettiği ve haksızlığın giderilmesini istediği konuşmalarından anlaşıldı.

İskenderun emniyet ekiplerinin yoğun çabası sonucu Aynur Bölükbaşı’nın intihardan vazgeçip inmeye karar vermesi ise emniyet ekipleri, itfaiye ve 112ekibine ve izleyenlere rahat bir nefes aldırdı.

Binadan indirilen Bölükbaşı’nın hala sinir krizi halinde olduğu ve komşular tarafından getirilen suyu kabul etmediği gözlendi.

Polis otosuna bindirilirken de isyanını sürdüren ve uğradığı haksızlığın giderilmesi için polisten söz isteyen Aynur Bölükbaşı, güçlükle sakinleştirildi.

İntihar girişimi için yapılan tüm hazırlıklar ise kısa sürede toplandı.

Miras Davası İntihara Sürükledi !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet