Skip Navigation Links

Feyezan Kanalı Gökhan Gökten’le Efsane Olacak..

İskenderun’un uzun yıllardır kanayan yarası feyezan kanalında mutlu son.

Feyezan Kanalı Gökhan Gökten’le Efsane Olacak..

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent halkına verdiği sözü tuttu ve feyezan kanalının yapım ihalesi geçtiğimiz günlerde Adana’da gerçekleştirildi.
İhaleyi İskenderun’lu bir isim, Gökten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gökten kazandı.
Feyezan kanalının kamelyalar, ağaçlandırma, yapay gölet ile yaşam alanı olacağını söyleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kanal için çalışmalara Orman Bakanlığı’nın 3E sloganı olan estetik, emniyet ve ekonomi ile başlayacaklarını belirtmişti.
Geçtiğimiz günlerde Adana’da yapılan feyezan kanalının yapım ihalesini kazanan İskenderun’un genç ve başarılı işadamlarından mimar Gökhan Gökten, kentimize ayrı bir gurur yaşattı.
İnşaat sektöründe sağlam iş anlayışını kanıtlayarak, bugüne kadar gerçekleştirdiği kaliteli projelerle adından söz ettiren Gökten, güvenli ve yüksek standartlarda yapılar inşa etti. İnşaat projelerini titizlikte takip eden Gökten, kullandığı malzemelerden, dekor ve dizayna kadar her süreçte kaliteyi ön planda tutuyor. Gökten ayrıca, İSGİAD Başkanlığı, Türk-Amerikan İşadamları Derneği Çukurova Şube Başkanlığı ve KKTC Fahri Konsolosluğu görevlerini de başarıyla yürütüyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet