Skip Navigation Links

Seyhan Zabıtası Ramazan'da Denetimleri Sıklaştırdı

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Seyhan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü işbirliğinde gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yöne

Seyhan Zabıtası Ramazan'da Denetimleri Sıklaştırdı

Gündem   A+a-

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Seyhan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü işbirliğinde gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimler sıklaştırıldı.
Seyhan Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin Ramazan ayı nedeniyle yoğunlaşan denetimlerinde aranılan şartlara uymayan iş yerlerine yönelik gerek uyarıcı gerekse cezai işlem uygulandığı belirtildi. Açıklamada, "Ekiplerimiz denetimlerde ciddi bir ihlal ile karşılaşmadı. İşyerlerinin insan sağlığını tehlikeye atacak düzeyde olumsuz bir uygulamasının bulunmaması sevindirici bulunurken, bu tip denetimler üreticilerin bu konularda daha disiplinli olmasını sağlamaktadır. Vatandaşlarımızın hijyen kurallarına uygun şartlarda üretilmiş gıda tüketebilmeleri için ekiplerimiz ara vermeksizin denetimlerini sürdüreceklerdir" denildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet