Skip Navigation Links

Türk Hava Yolları'nda Skandal!!!

Merhum Gökhan Gökpınar'ın kardeşi Metin Gökpınar, uçaktan indikten sonra uzun süre cenazenin getirilmesini bekledi ama cenaze gelmeyince yetkililere s

Gündem   A+a-


Türk Hava Yolları’nda Skandal!!!
 
Bir süredir Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye getirilmeye çalışılan Medine kentinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 32 yaşında 3 çocuk babası Gökhan Gökpınar’ın cenazesi, tüm işlemler bittikten sonra Medine Hava Limanı’na götürüldü ama Türk Hava Yolları’nın 03.00 tarifeli uçağı cenazeyi uçağa bindirmeyi unuttu.
Skandal İstanbul Yeşilköy Hava Limanında cenazenin uçaktan indirilememesiyle ortaya çıktı.
Merhum Gökhan Gökpınar’ın kardeşi Metin Gökpınar, uçaktan indikten sonra uzun süre cenazenin getirilmesini bekledi ama cenaze gelmeyince yetkililere sordu. Cenazenin uçağın yolcu listesinde bulunmasına rağmen uçakta bulunamaması büyük bir skandala neden oldu.
Yapılan araştırmalar sonucu cenazenin Suudi Arabistan’da havaalanında unutulduğu ortaya çıktı.
Binlerce insanın cenaze evine akın ettiği bir anda gelen skandal haber sonrası, 13 gündür perişan olan merhum Gökhan Gökpınar’ın ailesinin acısı kat ve kat arttı.
Merhum Gökhan Gökpınar’ın amcası Şemsettin Gökpınar, cenazenin Suudi Arabistan’da unutulması nedeniyle Hatay’dan İstanbul’a gitmek zorunda kaldı. Gelişmelerle birlikte olacağız..
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet