Skip Navigation Links

1500 Kişilik İftar Yemeği Verildi

Gaziantep'te Ziraat Odaları ve Birlik Üreticileri ortaklaşa bin 500 kişilik iftar yemeği verdi.

1500 Kişilik İftar Yemeği Verildi

Gündem   A+a-

Gaziantep'te Ziraat Odaları ve Birlik Üreticileri ortaklaşa bin 500 kişilik iftar yemeği verdi.
İlçe Ziraat Odaları ve Birlik Üreticilerinin Gaziantep'te bir restaurantta verdiği bin 500 kişilik iftar yemeğine Vali Yardımcıları Mustafa Canarslan ve Nursal Çakıroğlu, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Karayılan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Kenan Seçkin, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İlçe Başkanları ve Birlik üreticilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Gaziantep'te Ziraat Odaları ve Birlik üreticilerinin verdiği iftar yemeğinde, restorant baştan sona kadar dolup taştı. İftar yemeği için yer bulmakta zorlanan bazı vatandaşlara yeni masalar açıldı. İftar yemeğine katılan vatandaşlara, yemek sonrası tatlı ve çay ikram edilirken, iftara katılan yaklaşık bin 500 kişi keyifli saatler geçirdi.
İftar yemeği sonrasında konuşma yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Karayılan, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederek, "İftar yemeğini veren, Ziraat Odası Gaziantep Şubesi Başkanına, İlçe Ziraat odaları başkanlarına ve Birlik Üreticilerine, birlik başkanlarına teşekkur ederim.Allah razı olsun" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet