Skip Navigation Links

Antakya'da İçme Suyu Şebekesi Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü'nce (HATSU),merkez ilçe Antakya'da içme suyu şebekesi döşeme çalışmaları devam e

Antakya'da İçme Suyu Şebekesi Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü'nce (HATSU), merkez ilçe Antakya'da içme suyu şebekesi döşeme çalışmaları devam ediyor.
Genel Müdürlük, Saraycık Mahallesi'nde içme suyu şebekesi döşeme çalışmalarının devam ettiğini ve çalışma kapsamında bin metre yeni içme suyu şebekesi hattının döşendiğini bildirdi.
Diğer ilçelerde olduğu gibi Antakya'da da kayıp-kaçak oranlarını düşürmek ve vatandaşa daha temiz su içirmek için çalışmaların kapsamlı ve titiz bir şekilde yürütüldüğünü belirten yetkililer, döşenen yeni hat ile vatandaşların daha temiz bir suya kavuşacağını açıkladı.
'50 Yılın İçme Suyu Seferberliği' projesinin hayata geçirilene kadar kayıp kaçak oranlarını en aza düşürmek için çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayan yetkililer, bölgede yapılan çalışmada 3 iş makinesi ve 4 personelin görev aldığını bildirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet